Placinta stransa cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2011 | 18568 vizualizari

 

O placinta calda imbietoare...

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( un sul)
  • 900 gr branza sarata( eu am pus telemea si feta )
  • 1 legatura de marar
  • 300 gr smantana
  • 3 oua
  • chimen
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta stransa cu branza sarata:

Amestecam branza cu ouale si mararul, apoi adaugam si smantana.

Intindem o foaie de copt in tava de Jena, apoi desfacem foaia de aluat, o punem in tava, asezam branza in mijloc si o strangem aducand marginile in mijloc si acoperind branza.

Ungem cu galbenus, presaram chimen si o coacem la 220 grade pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta stransa cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

SENO 1

03.08.2011, 23:52

ioi ce bunatate trebe musai s-o incerc si eu

RuxyRux 1

23.09.2011, 18:44

E de incercat

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Intorsuri dulci si sarate