Placinta cu spanac si branza

de gugugh in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2010 | 7173 vizualizari

 

usor si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1/2 borcan spanac
  • 150 gr branza telemea sau de oi
  • 100 gr smantana,
  • 1 ou
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac si branza:

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete

Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa, oul, smantana, sare si pier si se omogenizeaza bine.

tercem la asamblare: procedam la alegere, eu am taiat foaia pe jumatate apoi la un capat am taiat fasiute subtiri iar la celalalt capat am pus umplutura si amrulat. coacem la cuptorul preincalzit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:33

am salvat reteta , sunt amatoare de tot ce e cu spanac

gugugh 1

07.12.2010, 18:37

se poate folosi si spanac proaspata tb doar spalat si usor calit

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:47

gustos hmmmmm.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor