Placinta cu spanac

de Teo in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2014 | 5306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 5 fire de ceapa verde
  • 300 g branza sarata
  • marar
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 1 pachet aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Se bat ouale, se amesteca cu smantana, branza, ceapa tocata marunt, spanacul, mararul pana cand devin o pasta omogena.

Aluatul decongelat se intinde putin cu sucitorul si se aseaza in tava (30x20) unsa in prealabil cu ulei astfel incat sa acoperim si peretii. Turnam umplutura, iar deasupra formam un gratar din aluat. Dam la cuptorul incins pana cand se incheaga compozitia si se rumeneste aluatul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge de minune dimineata, inainte de cafea sau la pachet.

2

In compozitie mai puteti adauga si morcov razuit (de data asta eu nu am pus, dar alta data am pus si a fost foarte buna)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata