Placinta cu mere

de - Andreea - in Prajituri, 29 Noi 2011 | 5148 vizualizari

 

sper sa va placa...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi foietaj
  • 1/2 pahar zahar(in functie de dulceata merelor)
  • 4 mere
  • galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Am dat merele prin razatoarea mare si am adaugat zaharul. Am amestecat bine si am lasat sa se lase zeama.

Am tapetat o tava cu hartie de copt si am pus foietajul. Excesul de aluat l-am taiat pe margini cu un cutit. Am lasat insa bordura .

Am adaugat merele scurse de zeama si am ornat putin deasupra cu fasii din aluatul ramas. Am uns aceste fasii cu galbenus de ou diluat cu putina apa rece.

Am dat tava la cuptorul incins in prealabil, la 190 grade ptr 20 minute.

POFTA BUNA !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

Cris2711 1

30.11.2011, 00:06

Hurra si inca cum imi place

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:34

yammy

Angelina_Elena 1

30.11.2011, 22:09

mie imi place tare mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post