Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 17 Mar 2016 | 6625 vizualizari

 

Din seria rețete de post gătite la slow cooker Crock-Pot, am încercat și un desert, clasic și gustos. Recunosc că am fost un pic temătoare, dar am fost tare mulțumită de rezultatul final. Abia am reușit să prind o bucățică de plăcintă pentru prezentarea finală. P.S. Plăcinta bineînțeles se poate coace și într-o tavă clasică la cuptorul gaz/electric.

 

INGREDIENTE

  • Foi de plăcintă 1 pachet,
  • Dovleac ras pentru plăcintă cca. 300 g,
  • Mere rase cca. 200 g,
  • Morcov ras cca. 100 g,
  • Zahăr tos cca. 100 g,
  • Zahăr vanilat 1 plic,
  • Coajă de la 1 lămâie,
  • Scorțișoară pudră 1 linguriță,
  • Fulgi de migdale cca. 50 g,
  • Ulei de palmier pentru uns foile


Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Dovleacul, morcovul și merele rase se pun într-un vas, cu fundul dublu, la călit împreună cu adaugă zahărul, zahărul vanilinat, scorțișoară, coaja de lămâie, lăsându-se la fiert cca. 15 minute la foc mic.

Între timp  se ung câte trei foi de plăcintă cu ulei, se pune umplutură de morcov, mere și dovleac, se rulează, se obțin 4 rulori, care se ung cu ulei și se așează în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot tapetat cu foaie de pergament.

Aparatul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital se setează la programul High, pentru 60 de minute. Plăcinta coaptă se pudrează cu zahăr praf și se servește caldă sau rece, în funcție de preferința fiecăruia. Spor și poftă bună.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]