Placinta cu ceapa si branza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 4917 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa calda
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 cepe mari
  • 200 gr branza telemea
  • 3 lg de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceapa si branza:

Intr-un bol punem faina cernuta,drojdiuta o dizolvam in apa calda si turnam peste faina,adaugam sarea,zaharul si uleiul si framantam un aluat pe care il lasam sa creasca 30 de minute.Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei.Branza o dam prin razatoare.

Cand aluatul a crescut luam tava cuptorului si o tapetam cu o foaie de copt,o ungem cu ulei si intindem din aluat o foaie subtire.Deasupra punem ceapa calita si branza rasa si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj