Pe genul, rapid, rapid, ca nu mai am vlaga sau am dar nu stiu unde am pus-o......:D
Mai intai am taiat frunzele de ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare.
Am pus ulei in tigaia wok si am adaugat legumele la calit, cca 10 min, am presarat sare si piper si am adaugat si carnea tocata si am mai lasat cca 15 min la calit.
Separat am taiat mozzarella cubulete.
Am scos carnea amestecata cu legume cu ajutorul unui spumar, am adaugat cele 2 oua si mozzarella si am omogenizat. Am folosit o tava cu dimensiunile de 22/14 cm tapetata cu hartie de copt, am asezat aluatul in tava, jumatate din el, cealalta jumatate am decupat-o cu inimioare. Am pus umplutura in tava si am asezat peste jumatatea de aluat decupata, am uns cu putin ulei si am intepat cu o furculita.
Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, este gata cand incepe sa se rumeneasca frumos. Se poate servi atat calda, cat si rece.