Placinta cu branza si cascaval

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat pt foietaj(o jumatate pachet)
  • 300 gr branza (nu foarte sarata si mai moale)
  • cascaval ras(o felie groasa de un deget)
  • 1 ou+1 galbenus pt uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si cascaval:

Dezghetam aluatul. Il intindem cu ajutorul facaletului.Decupam dreptunghiuri.Adaugam umplutura formata din branza maruntita(eu am facut-o cu mana) amestecata cu oul.Deasupra punem cascaval ras. Branza se pune pe jumatate din dreptunghi. Tragem deasupra partea care nu are branza si lipim marginile. Ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute pana se rumenesc.Tava trebuie sa fie unsa cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]