Placinta cu branza proaspata

de Florin A in Dulciuri, 31 Dec 2015 | 7818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza proaspata de vaci
  • 6 oua mari
  • 100 gr stafide
  • 100 ml iaurt
  • zahar dupa gust
  • foi de placinta
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
  • un ou si doua linguri cu iaurt pentru uns foile de placinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza proaspata:

Intr-un vas se pun branza, zaharul, ouale si iaurtul. 

Se amesteca pentru omogenizare.

Intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei, se intind cateva foi de placinta, se toarna compozitia, se adauga stafidele si se acopera cu foi.

Se unge placinta deasupra cu amestecul de ou si iaurt.

Se coace la 150 de grade pentru 40 de minute aproximativ.

Dupa racire, se presara zahar pudra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si esente sau coaja rasa de lamaie si portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi dulci din aluat cu caramel (de post)