Placinta cu aluat foietaj si branza sarata

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Mai 2015 | 23629 vizualizari

 

Minunata! A disparut de pe platou si nici nu ne-am dat seama cand! :))))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj de casa
  • 500 gr branza sarata
  • 100 gr smantana groasa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 galbensuuri
  • 3 galbenusuri pentru uns
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu aluat foietaj si branza sarata:

Aluatul foietaj de casa l-am impartit in 5 bucati.

Fiecare bucata de aluat am intins-o pe o suprafata bine infainata cu grija. Daca infainati bine de fiecare data cand lucrati cu foaia veti vedea ca aluatul merge impreuna cu sucitorul.

Daca vi se pare ca se lipeste  ridicati usor foaia si puneti din nou putina faina.

Secretul reusitei acestei placinte foietaj este sa intindeti foile fff subtire, deci aveti multa, multa rabdare.

Am preparat crema de branza amestecand branza, galbensurile, smantana si verdeata.

Am pus compozitia de branza pe fiecare foaie si am rulat-o. 

In tava rotunda am asezat fiecare rulou si am uns pe toata suprafata cu galbens de ou.

Am copt placinta pana s-a rumenit in jur de 45 de minute la 200 de grade.

O bunatate mare!

Pentru reteta de foietaj aveti link aici:

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-rapid-70693.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu aluat foietaj si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]