Placinta creata cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 25011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • umplutura
  •  500 g branza de vaci
  •  2 oua
  •   1 pahar iaurt
  •  2-3 lg zahar
  • deasupra 1 pahar iaurt+ 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta creata cu branza:

se face un aluat din apa .sare,praf de copt si faina cat cuprinde. se imparte in patru si se intind foi cat mai subtiri cu putinta,

Umplem mijlocul foii cu umplutura din branza zahar, iaurt si oua iar marginile le ungem cu ulei , le aducem una peste alta ,peste branza dupa care incretim si punem in tava unsa cu ulei.

Deasupra turnam iautu amestecat cu ou si dam la cuptor pana se rumeneste, se pudreaza si se serveste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta creata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

30.04.2010, 15:17

cum sa nu! pt toata lumea!

laura_n 1

01.02.2013, 17:28

ce bine arata , numai buna pt pofta mea )

danuker 1

27.03.2018, 14:25

Am facut cu branza de oaie, ceapa verde, marar, si leurda.

Am lasat-o la cuptor 25 minute; cred ca mai trebuia vreo 5. O sa vedem data viitoare; ne-am luat si termometru.

Am avut o mica problema cu aluatul: am suprapus creturile, si nu s-a copt prea bine.

Data viitoare nu le suprapunem, doar le lipim laolalta. Poate ca o sa si reducem cantitatea de aluat relativ cu umplutura.

L-a facut prietena mea, si a fost foarte bun, in ciuda aluatului putin necopt !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza