Placinta creata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2020 | 4590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 200 g telemea de vaca
  • 200 g mozzarella
  • 200 g chedar
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 150 g smantana
  • 6 oua
  • 1 l lapte
  • ulei pentru uns folie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta creata:

Intr-un bol mai mare adaugam branzeturile date prin razatoare,branza proaspata,smantana,3 oua batute si amestecam cu telul pana ce se omogenizeaza.

Pe masa de lucru asezam prima foaie de placinta,ungem cu ulei adaugam a 2 foaie de placinta,ungem cu ulei ,ungem din nou cu ulei,adaugam a 3 foaie-adaugam 1/3 din compozitia de branza mai neuniforme.

Peste compozitia de branza adaucem partea de foi simple,le presam usor apoi impachetam totul sub forma de evantai.

Asezam evantaiul in tava unsa cu ulei.

Procedam la fel pana terminam.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos la suprafata.

Intre timp batem ouale cu laptele ,un praf de sare.

Scoatem tava si turnam laptele.Dam din nou la cuptor cca 30 min pana ce compozitia este absorbita de placinta.

Lasam sa se raceasca dupa care o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta creata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Tabita _ 1

10.04.2020, 03:22

Rocsi 1

11.04.2020, 20:47

Ce faina este! Alor mei le place cu siguranta, ca are fel si fel de branzeturi!

dantes 1

14.04.2020, 11:40

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placintele umplute cu branza