Pizzo-cartofi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2014 | 7697 vizualizari

 

O combinatie rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 1 bol cu cascaval taiat cubulete, mozarella etc...
  • 1 bol cu carnaciori
  • 1 bol cu muschi Azuga, sunca de Praga, salam crud semiuscat...ce doriti
  • ciupercute, masline...etc
  • parmezan razuit
  • sos de rosii
  • busuioc
  • oregano
  • sare de mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzo-cartofi:

Cartofii se spala foarte bine apoi se fierb intregi in coaja.

Se scurg de apa si se lasa la racit putin.  Taiem cartofii in jumatati. Scobim fiecare cartof cam la jumatate, avand grija la coaja  sa ramana intreaga.

Punem la baza cascaval sau mozarella, stropim cu sos de rosii sau ketchup, apoi deasupra restul din ce dorim, sunculita, muschi, salam, ciupercute, masline( eu nu am pus), si deasupra parmezan apoi din nou putin sos si presaram condimentele si putina sare dupa gust.

Dam la cuptor 25 de minute la 200 de grade( sau pana se rumenesc frumos). Cartofii fiind noi au coaja subtire si se pot manca cu totul.

Ii vom manca calzi si desigur cu pofta! :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzo-cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]