Pizzete de vinete

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 2 rosii
  • 12 bucatele Miez de lapte de la Delaco
  • putina telemea
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete de vinete:

Cantitatile sunt orientative, puteti adapta in functie de cum doriti si cate persoane aveti la masa.

Rosiile se taie cubulete si se pun intr-un castron. Se adauga branza maruntita, busuiocul tocat, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Vanata se taie felii de cca 1 cm grosime ce se pun apoi in tava tapetata cu hartie de copt. Se sareaza si se presara cu fulgi de ardei iute. Punem deasupra fiecarei felii de vanata cate 1-2 linguri din compozitia de rosii, avand grija sa scurgem de zeama lasata.

Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor pentru cca 15 minute, pana se inmoaie feliile de vinete.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Si daca puneti deasupra si nitel mujdei de usturoi…mmm…nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]