Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

de Bucataras in Pizza, 12 Mar 2021 | 3453 vizualizari

 

O idee minunata pentru un mic dejun tarziu sau pentru o cina usoara: pizza vegetariana cu blat din zucchini, preparata la tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 300 g zucchini
  • 1 ou
  • 2 linguri faina integrala de grau
  • Sare, piper
  • plante aromatice uscate: busuioc, oregano, cimbrisor
  • 2 lingurite mix de seminte: dovleac, floarea-soarelui, in, susan, chia, pin
  • 1 lingura ulei de masline
  • Topping pt pizza:
  • O mana de baby spanac
  • Felii de mozzarella
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie:

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid.

Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele.

Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si distribuie uniform pe intreaga suprafata a tigaii.

Lasa la rumenit cam 5 minute la foc moale, apoi intoarce blatul cu grija pe partea cealalta.

Adauga frunzele de spanac, rosiile cherry taiate in jumatate, feliile de mozzarella, un praf de sare si putin chili.

Acopera tigaia cu un capac si lasa pentru inca 5-7 minute la gatit. Daca se mai formeaza lichid in timpul prepararii, scurge-l. 

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tava