Pizza vegetariana

de Julie in Pizza, 13 Apr 2011 | 6948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • ½ lingurita sare,
  • 1 lingurita drojdie uscata,
  • 250 g faina.
  • Umplutura:
  • 200 g legume congelate,
  • 100 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 3 linguri ulei,
  • masline,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura. Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in ulei timp de 6-7 min. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc. Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant