Pizza turceasca

de Lau in Pizza, 28 Sep 2013 | 3596 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • oregano
  • cascaval
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turceasca:

Aluat-drojdia se amesteca cu zaharul dizolvat in lapte,turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-ceapa,ardeiul se curata si se toaca marunt,se calesc in putin ulei,adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust, rosiile curatate de coaja si pasate, amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano,

Impartim coca in 4  si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc,lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor formand barcute.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Servim cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa