Pizza taraneasca

de simona72 in Pizza, 16 Sep 2013 | 6654 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina alba
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplut:

  • felii de sunca si feli de rulada din piept de porc
  • 1 mana ciuperci
  • 1 mana masline verzi fara samburi
  • 200 gr cascaval
  • frunzulite de oregano

pt sos:

  • 1 cescuta sos de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza taraneasca:

Aluatul l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 15 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru usor unsa cu ulei, l-am intins cu sucitorul dandui o forma rotunda.

Am folosit o tava de pizza mare, astfel blatul a iesit subtire. Am pus 3-4 linguri sos de rosii peste blat, am ras cascavalul am taiat fel;iile de sunca si de rulada si le-am distribuit peste pizza, felii de ciuperci, masline verzi, frunzulite de oregano pt decor. Am dat pizza la cuptorul incins la 190-200 grade pt 10 minute.

Serviti calda cu sos de rosii s-au ketchup. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu cartofi noi