Pizza salami cu pesto alla genovese

de mimmi in Pizza, 7 Sep 2011 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 5 g praf de copt
  • apa
  • 2 linguri ulei
  • salam
  • pesto alla genovesse,aveti aici reteta daca nu gasiti de cumparat.
  • 1-2 rosi mari sau rosi cherry
  • cascaval
  • mazare,ciuperci
  • masline
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu pesto alla genovese:

Punem drojdia in putin apa calduta si 1/2 lingurita zahar. Lasam la dospit 10 minute. Cernem faina,facem o "groapa" in mijloc unde adaugam maiaua,pe margini adaugam sare,praful de copt si uleiul. Framantam bine un aluat adaugand apa calduta(cattrebuie) si il lasam la dospit 30 de minute.

Intre timp,razalim cascavalul,taiem rosiile felii,salamul la fel il taiem felii. Intindem aluatul intr-o tava pe hartie de copt. Ungem aluatul cu un strat de pesto alla genovese,peste adaugam feliile de salam,rosiile,ciupercile,mazarea,maslinele si cascavalul. Presaram busuiioc si o dam la cuptor la foc mic pentru cca 30 de minute.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire