Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb

de Bya Ralu in Pizza, 23 Ian 2013 | 6299 vizualizari

 

Aluatul de pizza e super,il recomand tuturor!Iese foarte bun:D,m-am inspirat de la reteta cameliei http://www.bucataras.ro/retete/pizza-mexicana-39962.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 1/2lingurita zahar
  • 1/2plic drojdie uscata
  • 400g faina
  • 4 linguri ulei de masline

Pentru umplutura:

  • sunca,
  • 1 cutie de ciuperci in conserva,
  • 1 ceapa alba mica,
  • masline negre taiate,
  • 1 cutie mica de porumb,
  • 1 cutie de pulpa de rosii decojita,
  • Mozzarella rasa 1/2 punga
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura de faina,3 linguri de apa si zaharul,se amesteca pana se face o pasta.Se pune pasta in bolul cu faina in mijloc,se lasa acoperit timp de 15 minute.Se adauga apa,uleiul,1 praf de sare,si se amesteca pana devine un aluat moale si elastic,dar sa nu fie lipicios.Pe masa se presara faina se adauga aluatul si se intinde o foaie cat tava.Tava o ungem cu ulei de masline,adaugam foaia de aluat.

Pulpa de rosii se pune in robotul de bucatarie,se mixeaza bine,se adauga oregano si busuioc.Se unge foaia de aluat cu pasta de rosii.Ceapa o taiem feliute subtiri si o punem la calit in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile din conserva scurse,se lasa cateva minute,dupa care adaugam in tava,punem si sunca taiata cubulete,maslinele si porumbul,se adauga si mozzarella rasa si se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute (in functie de cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din ovaz