Pizza pentru copii

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 19 Mai 2014 | 7661 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat avem nevoie de:

  • 250 gr faina alba de grau
  • un plic cu drojdie uscata
  • 100 gr iaurt cremos
  • sare dupa gust
  • o lingurita cu oregano
  • o cescuta cu apa calda
  • 2-3 linguri cu ulei de masline

Pentru compozitie avem nevoie de:

  • 100 gr branza de burduf
  • 6 rosioare
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 linguri cu porumb dulce (conserva)
  • 100 gr cascaval ras
  • un ou batut spuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pentru copii:

Framantam aluatul din ingredientele date si il pastram la rece 2-3 ore (timp in care isi va dubla volumul). Dupa aceea, il impartim in doua parti egale, pe care le vom intinde cu ajutorul sucitorului, atat cat sa aibe o grosime de 0,5 cm.

Ungem vasul cooker-ului cu putin ulei, asezam foaia de pizza, o presaram cu oregano si adaugam rosiile taiate in felii subtiri, ceapa verde tocata si porumbul dulce. Din loc in loc punem si bulgarasii de branza de burduf, iar la sfarsit oul batut spuma.

Selectam programul BAKE la o temperatura de 150 grade, pentru 40 de minute aproximativ. Dupa finalizarea programului, presaram cascavalul ras. Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de post