Pizza pe blat de foietaj

de deyutzky in Pizza, 14 Sep 2014 | 16243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj (400 g)
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • cateva felii de kaizer
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri rosii cuburi cu tot cu suc din conserva (SunFood am folosit eu)
  • sare
  • piper
  • cas proaspat ras
  • o rosie mare
  • ciuperci din conserva
  • Sos pt blat:
  • 4 linguri suc de rosii din conserva
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de foietaj:

Taiem cu cutitul blatul dupa forma in care il vom pune si mai taiem cateva bucati subtiri pentru margini.

Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul cu putina sare si ungem marginile blatului, apoi lipim marginile de aluat si le ungem si pe ele cu oul batut. Intepam marginile cu o furculita.

Ungem suprafata blatului cu sosul pregatit din: 4 linguri suc de rosii, oregano, sare si piper dupa gust si cas proaspat ras.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei in care calim putin usturoiul taiat marunt, ceapa taiata juliene, kaizerul taiat cuburi, iar la sfarsit punem cele 3-4 linguri de cuburi de rosii din conserva. Punem sare si piper dupa gust si turnam acest amestec peste blat.

Adaugam cateva ciuperci si felii de rosii (rosia ramasa o taiem felii).

Dam tava la cuptor la foc mediu pana cand pizza este gata.

Inainte cu 10 minute sa o scoatem din cuptor mai presaram deasupra niste cas proaspat.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie