Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)

de Zamfira in Pizza, 24 Oct 2015 | 8203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 1 conservă de ciuperci
  • 150 g cârnat picant afumat sau şuncă
  • 150 g caşcaval
  • 100 g măsline
  • oregano
  • ketchup
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute):

Se dezgheaţă foietajul la temperatura camerei, se întinde şi se feliază în 16 părţi – 4 pe orizontală şi 4 pe verticală.

Ungem cu ketchup fiecare pătrăţel şi presărăm oregano. Punem ciuperci tăiate feliuţe (bine stoarse in cazul ciupercilor din conservă), rondele de cârnaţi, măsline feliuţe şi câteo feliuţă de caşcaval. Aşezăm feliuţele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

 

Se dă la cuptorul încins la 180 grade, timp de 30 minute.
Se scoate când a crescut puţin şi aluatul este auriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de foietaj (16 mini pizza în câteva minute)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza Mos Craciun