Pizza de casa

de Geanina87 in Pizza, 11 Noi 2012 | 21023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 25 g unt
  • 1 cana lapte cald
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 linguri ulei
  • 5 felii branza topita
  • 2 linguri branza rasa
  • 50 g cascaval
  • 300 g carne(in cazul meu muschi de porc)
  • 6 rosii micute
  • masline fara samburi
  • ardei gras rosu si galben
  • 2 linguri ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Pentru aluat : am pus faina intr-un lighean.Am facut o gaura in faina si am pus acolo sarea,zaharul,drojdia si cubuletul de unt.Am turnat laptele cald impreuna cu cele 2 linguri de ulei, putin cate putin si am framantat un aluat nelipicios.Am acoperit aluatul cu un prosop curat si l-am lasat asa pana cand am terminat de taiat rosiile, carnea si ardeii.

Am uns tava cu unt si am tapetat-o cu faina,dupa care am intins aluatul in ea. Cu ajutorul unei linguri,am uns aluatul cu ketchup,apoi am inceput sa aranjez celelalte ingrediente:branza topita,carnea,rosiile,ardeii,maslinele,branza rasa si cascavalul.

Am dat la cuptorul preincalzit 180° cam 20-25 min.Am servit-o fierbinte cu ketchup picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Geanina87 1

13.12.2012, 14:33

Carmen0103 1

04.01.2013, 18:17

Maine fac si eu. Abia astept!

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:54

yammy! delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]