de cand am vazut la rocsi reteta mi-a ramas gandul la ea,eu nu am avut rosii in casa
Aluat
Umplutura
Aluat-Intr-un bol cernem faina,facem gaura in mijloc adaugam drojdia amestecata cu zaharul si putina apa,sarea,uleiul si treptat apa calduta,framantam o coca nelipicioasa.Acoperim si lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul.
Umplutura-eu am avut ciuperci proaspete,le-am curatat si le taiem felii dupa care le fierbem in apa cu sare,le scurgem bine de apa si le lasam sa se raceasca.
Maslinele le taiem rondele,frunzele de la ceapa le spalam si le taiem in bucati mici,branza scursa de zeama o taiem cuburi,
Sosul de la gogosari il amestecam cu busuiocul,
Impartim coca in 2 si o intindem pe masa infainata o foaie subtire,
Punem blatul in tava tapetata cu hartie de copt,intepam cu furculita si adaugam sosul cu ardeii,adaugam ciupercile,bucatile de tofu,masilinele,ceapa verde.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 40 min