Epopeea continua,deci pizza,ca ea este MissBucataras pana pe 15 octombrie......Asta-i pizza de nesatuli,ca e mare si cu de toate...
PS.Pizza asta am impartit-o cu niste prieteni...parol ca mi-au zis de sanatate....si n-a crapat nici unul,sunt toti in stare functionala....
blat
Umplutura
Intr-un castron mare punem faina,in mijloc punem drojdia,cu sare,zahar si un pic de lapte caldut ,amestecam un pic si lasam 15 min sa creasca.
Dupa ce a crescut,adaugam uleiul si laptele caldut si framantam bine aluatul pana se dezlipeste de maini.
20 min framantam si trantim de blatul de lucru aluatul pana face basicute,apoi il lasam la crescut cca 1 ora.
Cand blatul a crescut il intindem in tava,intepam foaia cu furculita,peste el turnam pulpa de rosie amestecata cu maslinele si cascavalul ras si piper dupa gust.
Deasupra asezam ciupercile si sunca presata in functie de imaginatie
Bagam tava la cuptorul preincalzit cca 25-30 min,fiecare in functie de cuptorul pe care-l are.