Pizza cu piept de pui si sunca

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 16 Oct 2010 | 5853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 100 ml lapte
  • Topping:
  • 1/2 piept de pui
  • 4 felii sunca
  • masline
  • ketchup facut in casa
  • cascaval
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si sunca:

Aluatul:
Faina se amesteca cu drojdie,sare,zahar si se omogenizeaza.Se adauga laptele caldut si uleiul.Se framanta un aluat care se lasa la dospit 30 min,la loc calduros.

Topping:

Pieptul de pui se taie bucati si se pune intr-o tava cu putin ulei.Se adauga sare,piper,boia si usturoi granulat si se rumenesc putin.Din aluat se intinde o foaie subtire,se pune intr-o tava de tarta si se ridica o bordura de aluat.Blatul se unge cu ketchup,se repartizeaza sunca taiata fasii,maslinele si pieptul de pui .Smantana se amesteca cu oul batut,sare si piper si se toarna peste blat si deasupra se rade cascaval.Se da la cuptorul preincalzit,la foc mediu pana se rumeneste cascavalul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa