Pizza cu "Miez de lapte"

de Xandrinne in Pizza, 13 Oct 2013 | 2224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • ketchup (homemade, in cazul meu),
  • rosii cherry,
  • "Miez de lapte" natur, 3x75 g,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu "Miez de lapte":

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Intindem aluatul in tava unsa cu ulei, stropim cu ketchup, asezam peste aluat felii de "Miex de lapte", rosii cherry taiate in jumatate sau felii si coacem circa 25 de minute.

Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu "Miez de lapte"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo si anghinare