Pizza cu miez de lapte

de Valclaudia in Pizza, 20 Iul 2013 | 3210 vizualizari

 

e mult spus cu miez de lapte, n-am folosit decat o portie. In rest, am vrut sa termin tot ce mai era prin frigider si vrand, nevrand a trebuit sa ma apuc de pizza. Inca nu s-a racit, va astept cu drag!

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:
  • 1 cub de drojdie
  • cca 50 gr branza de burduf
  • 1 iaurt mic degresat
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • faina neagra cat cuprinde (500-600 gr.)
Pentru topping:
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • rozmarin si busuioc uscat
  • 1 cutiuta miez de lapte
  • 100 gr. bacon
  • 5 felii mortadela cu masline verzi
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 2 ardei bulgaresti
  • cascaval feliat (3-4 felii)
  • masline negre
  • 3 rosii taiate rondele
  • cascaval ras (100 gr)
//
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu miez de lapte:

Aluatul il preparam foarte simplu, amestecand toate ingredientele enumerate mai sus.

Nu lasam la dospit!

Il intindem imediat pe masa infainata, il asezam in tava unsa cu ulei si asezam in ordinea dorita ingredietele trecute la topping. Singura conditie este sa ungem mai intai aluatul cu rosiile pasate,pe care de condimentam cu rozmarin si busuioc uscat.

Apoi, urmeaza joaca...

Incingem cuptorul si coacem pizza la temperatura medie cca 30 de minute.

Pofta buna!

 

 

 

 

  //

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panzerotti