Pentru aluat:
Pentru umplutura:
Se pun toate ingredientele pentru aluat la masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire.
Intre timp preparam umplutura: se pune zaharul la caramelizat cu cateva picaturi de apa. Cand e gata se da deoparte. Merele se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun peste caramel, se presara cu scortisoara si cu zaharul brun si se da vasul la cuptor la foc potrivit pana ce merele s-au inmuiat . Se dau apoi la racit.
Cand aluatul e gata se intinde pe masa infainata in foaie potrivit de subtire. Se tapeteaza o forma detasabila cu hartie de copt, se pune aluatul , se unge cu mascarpone, se pun deasupra merele cubulete , cojile de citrice confiate si se presara bucatele de mozzarella. Se da forma la cuptor pana ce se coace aluatul. Se scoate din forma inca fierbinte si se unge cu ajutorul unei pensule cu gemul de fructe de padure. E buna si calda si rece.