Pizza cu dovlecei

de adry88 in Pizza, 24 Sep 2013 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • Umplutura
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1-2 rosii
  • masline
  • sunca
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • oregano
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu dovlecei:

Se dizolva drojdia in apa calduta,

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem gaura in mijloc adaugam drojdia si uleiul,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,framantam pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,

Dovlecelul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mare,scurgem bine de zeama,

Intindem coca intr-o foia rotunda de cca 1 cm grosime,

Adaugam ketchup,rosie taiata felii(rondele)dovlecelul,condimente dupa gust,masiline,felii de sunca,bucati de telemea pe alocuri si deasupra cascaval ras,

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

24.09.2013, 11:11

Mai uşoară, aşa, ca pentru dietă.

Rocsi 1

24.09.2013, 21:40

adry88 1

25.09.2013, 07:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]