Pizza cu ceapa verde

de Constelatialeu in Pizza, 17 Oct 2015 | 5001 vizualizari

 

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • cca 150 g salam victoria
  • cca 100 g cascaval
  • 150 g mozzarela
  • frunzele de la 5-6 cepe verzi
  • piure de rosii San Fabio
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa verde:

Blat :Intr-un castron cernem faina,adaugam sarea,amestecam,apoi facem loc in centru si punem drojdia faramitata,adaugam apa calduta si incepem sa omogenizam incorporind si faina,mai adaugam apa calduta pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste.Incorporam si uleiul si framantam,apoi luam aluatul si-l trantim pe blatul de lucru cca 30 min,apoi lasam la crescut cca 1 si 1/2 ora.Cat creste blatul,taiem cubulete salamul victoria,cascavalul si mozzarela.taiem marunt frunzele de ceapa.Dupa ce a crescut blatul,luam o forma rotunda de pizza o ungem cu ulei,punem hartie de copt,asezam blatul,apoi intindem piureul de rosii si restul de ingrediente,alandala sa zic asa....Bagam tava la cuptor pentru cca 30 min.

TIPS-URI

1

sub tava de pizza punem un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

-Licurici- 1

18.10.2015, 11:15

Buna pizza!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:56

buna, buna!

mirela0911 1

19.10.2015, 13:28

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat pentru blat de pizza