Pizza cu carnat si telemea Delaco

de babi5 in Pizza, 19 Sep 2013 | 3633 vizualizari

 

Poate va mira denumirea preparatului ,dar facind-o intr-o tava de 45/35 cm m-am gindit ca denumirea i se potriveste ca o manusa .. Nu m-am inspirat de undeva anume pur si simplu am facut cu ce am avut la indemina si a iesit produs finit bun ,bun..

 

INGREDIENTE

  • 500 br faina 000
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • apa calda (cit cuprinde faina)
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 400gr cirnati curcan(1,1/2 buc.)
  • 200 gr telemea
  • 200ml.ketchup
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 gogosari rosii
  • oregano
  • 1ligurita zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnat si telemea Delaco:

Am pus faina intr-un castron ,zaharul sarea si drojdia si am adaugat apa calduta.

Am facut o maia, am lasat 10 min sa creasca un picut ,apoi am adaugat uleiul si am framintat bine adaugind apa calduta cit cuprinde  faina ca sa  devina un aluat elastic .

Am  acoperit si am lasat sa creasca ,apoi am uns o tava de 45/35cm am pus hirtie de copt si am modelat aluatul cu palmele unse pe tot fundul tavii ridicind un picut pe margini.

Am uns cu sosul  de ketchup,am presarat un picut de oregano apoi am pus feliile de cirnati pe care le-am taiat in prealabil ,am pus si pestisori de ceapa si fisiiutile de gogosari apoi am pus telemeaua rasa ,am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade si am lasat 40 min.

Am scos-o din cuptor si la masa .

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cine mai doreste poate adauga ketchup..

2

Se poate adauga si masline celor carora le place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnat si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe pâine