Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte

de ReteteAlina in Pizza, 18 Apr 2020 | 5852 vizualizari

 

 Aluaturi de casa

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de faiana
  • 300 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingura de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte:

Dupa reteta unei prietene din Italia, blatul a iesit subtire si crocant.
Se amesteca bine toate ingredientele, se lasa aluatul 30 de minute la crescut, dupa ce a crescut se framanta 1 minut si il punem in frigider intr-un bol acoperit cu folie alimentara. Lasam aluatul 6 ore la frigider sau toata noaptea. Peste pizza fiecare pune ce doreste.
Se pune la cuptor pizza la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (3)

oanapl 1

20.04.2020, 23:41

Delicioasă!

ReteteAlina 1

21.04.2020, 14:10

Multumesc!

dantes 1

23.04.2020, 15:49

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat pizza