Mi-a fost asa pofta de o pizza... si am testat si noua tava pe care am castigat-o la un concurs cu ocazia asta, dar am testat si aluatul rapid si foarte bun al Adniei (sper ca nu gresesc numele).
Se da drumul la cuptor, pentru a se incalzi.
Faina, praful de copt, sarea, uleiul si apa calduta se amesteca si se framanta, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se intinde apoi cu ajutorul unui sucitor, pe masa de lucru unsa cu ulei, dupa care se asaza intr-o tava unsa cu ulei.
Ketchupul se amesteca cu frunzele de busuioc proaspete (spalate si tocate), cu putin maghiran uscat si cu putin oregano uscat, dupa care se unge aluatul cu acest amestec. Se presara sunca taiata cubulete, apoi ciupercile (spalate si feliate), mazarea si porumbul (clatite cu apa si zvantate), ardeiul (curatat de cotor si seminte, spalat si taiat in felii subtiri), maslinele (clatite cu apa si taiate bucatele), mozzarella rasa si ketchupul dulce. Se introduce tava la cuptor, pana cand totul este bine patruns si blatul este copt.