Pizza cu aluat fraged

de violeta30 in Pizza, 9 Noi 2014 | 9050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 gr faina
  • 3 linguri ulei
  • 15 gr drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 3 linguri sana
  • sare
  • 1 cana de apa calduta
  • Umplutura:
  • sunca de pui
  • carnati cabanos
  • cascaval
  • ciuperci
  • ardei tocat fin
  • ceapa tocata fin
  • ketchup
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat fraged:

Aluat:

Se pune faina intr-un vas adanc. Se freaca drojdia cu zaharul. Se face o adancitura in faina si se pune sana, sarea, uleiul, apa si drojdia. Se framanta aluatul bine, daca mai cere faina se mai adauga (nu trebuie sa iasa foarte vartos). Se lasa 10-15 minute de o parte, la crescut.

Se fac 3 bilute din coca. Ies cam 3 bucati de pizza destul de maricele. Se intinde in functie de tava. Se unge tava cu lei si se pune aluatul. Peste aluat se pun 2 linguri de ketchup si se intinde bine pe toata suprafata. Se adauga mezelurile si rondele de cabanos, iar deasupra se presara cascaval ras, ciuperci, ardei, masline si ceapa. Se introduce la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu ketchup.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa