Pizza "crocodil"

de nadina73 in Pizza, 16 Apr 2010 | 5459 vizualizari

 

o pizza super buna(si cu multe caloriiiiiiiiiiiiiiiii)

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • aluat de paine sau blat cumparat
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • cascaval ras mai fin 200g
  • cascaval ras mai mare 100g
  • masline negre fara samburi 1 cutie mica
  • 2-3 oua fierte tari
  • 50g jamon taiat foarte fin
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 rosie potrivita
  • 3 linguri crema de branza(philadelfia)
  • enibahar macinat
  • ketchup
  • cateva masline negre pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "crocodil":

Se ia blatul de pizza si se pune pasta de tomate ,apoi se pune cacavalul ras mai fin,apoi se aseaza feliutele de jambon (eu am pus fara grasime si taiat foarte fin)apoi ouale fierte si razuite ,ardeiul rosu taiat cubulete,iarasi cascaval ras mai fin si masline negre tocate(daca doriti le puteti lasa intregi)apoi crema de branza pusa bucatele mici si feliute de rosii taiate subtiri,apoi cascavalul ras mai mare si enibahar.

Se da la cuptor pentru 15 minute la 16o grade

Copii cand au vazut bucatile pe masa au zic "mama seamama cu un cap de crocodil"si sotul i-a aprobat asa ca am zis pizza crocodil. Asta era acum 2 zile

PS.cel mic a zis azi la masa "mama mai avem crocodil din care mancat peste 2 zile"in loc sa zica acum 2 zile ..............asta asa sa va fac putin sa zambiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "crocodil"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]