Pizza crocanta

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 10 Oct 2013 | 2623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 cub drojdie
  • 2 1/2 cani faina
  • 3/4 cana apa calda
  • 1 lingura zahar
  • o lingurita sare
  • 1 lingura untura
  • Topping:
  • sunca presata
  • ciuperci
  • cascaval
  • ardei rosu
  • 4 oua
  • ketchup
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza crocanta:

Se pun toate ingredientele intr-un bol, in afara de drojdie si zahar, care se amesteca cu putina apa calduta si se toarna peste faina ( fara a sta la dospit )

Se framanta un aluat elastic, care sa nu se lipeasca de maini.

Acest aluat nu se lasa la crescut.

Se pune aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se imparte in 4 parti egale.

Se intind 4 foi rotunde si se pun in forme rotunde.

Fiecare foaie se unge cu ketchup si se presara oregano, dupa care se pun celelate ingrediente, in afara de cascaval si oua.

Deasupa se pun ouale batute ca pentru omleta si cascavalul ras.

Se coace la foc mediu, timp de 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat pufos