Pizza ciobanului

de dantes in Pizza, 5 Oct 2013 | 2946 vizualizari

 

O piza bazata pe branzeturi

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 ml ulei
  • Ketchup-Univer
  • 200 g branza de capra
  • 200 g cascaval
  • 200 g telemea
  • pasta de ardei iute'Piros Arany"
  • cimbru,sare,piper
  • 1 gogosar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ciobanului:

Se amesteca faina,drojdia dizolvata,sarea ,apa si se framanta bine apoi se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit circa 30 minute apoi se intinde si se pune intr-o tava.Deasupra se unge cu Ketchup-Univer si se adauga branzeturile taiate felii si deasupra lor se pune pasta de ardei iute si gogosarul taiat julien apoi se condimenteaza cu cimbru si piper si se introduce in cuptorul incins circa 40 minute.

TIPS-URI

1

pizza

2

ketchup

3

branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza salami cu porumb