- 250 gr aluat de pizza
- 200 gr sunca presata
- 200 gr salam de vara uscat
- 100 gr ciuperci din cobserva
- 100 gr masline fara sambure feliate
- 200 gr mozzarella
- 2 ardei
- 200 gr cascaval dalia
- Ketchup
- Oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:
- Blatul gata pregatit il intindeti cu sucitorul dupa dimensiunea tavii.
- Ungeti tava cu putin ulei.
- Puneti aluatul in tava, ungeti-l cu putin ketchup si presarati oregano.
- Adaugati pe rand dupa preferinta restul ingredientelor taiate feliute subtiri ( sunca, salamul, ardeiul ).
- Presarati rondelele de masline si deasupra presarati cascaval ras si mozzarella.
- Dati la cuptor pentru 25-30 minute.
TIPS-URI
1
Puteti face doar cu legume, cu branzeturi sau cu ton.
2
Daca aluatul a fost congelat mai intai se manevreaza mult mai usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.