Asta e combinatia de ingrediente care ii place sotului meu :)
Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.
Taiem cubulete salamul si muschiul, feliem cabanosul, radem branza, cascavalul, feliem rosiile, taiem julienne ardeii.
Intindem foaia de aluat in tava unsa cu ulei. Punem peste aluat sos de rosii (eu acopar bine foaia cu sos, caci asa e comanda :D); in sos obisnuiesc sa pun si niste oregano. Presarem peste aluat cubuletele de de salam si muschi, presaram branza, feliile de cabanos, feliile de rosii si fasiile de ardei. Turnam peste pizza oul batut (v-am zis, asa e comanda), stropim cu sos de rosii, presaram cascavalul ras si coacem 25-30 de minute (in functie de cuptor).
Pe final adaugam frunzulite de busuioc.