Pizza alsaciana

de Sidy in Pizza, 22 Apr 2011 | 4453 vizualizari

 

O pizza rapida si pufoasa ce ti se topeste in gura....

 

INGREDIENTE

  • 400g faina;
  • 4 linguri de ulei;
  • 250ml apa;
  • 1 lingurita de sare;
  • 1 cub de drojdie ,
  • cascaval,
  • 300g smantana
  • oregano
  • 5 cepe mijlocii;
  • 200g costita;
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza alsaciana:

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, iar apoi se intinde.

Smantana se intinde peste blat.

Ceapa se taie solzisori, (nu va speriati ca nu e multa !)costita se taie feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara sare, oregano , piper si cascaval ras ,se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptor - e la fel de buna ca proaspata...asta in cazul in care mai ramane ceva in tava....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui