Am descoperit o noua metoda de pregatire a blatului ,am fost sceptica la inceput dar curioasa din fire am zis totusi sa incerc.Blatul iese ca cel de la pizzerie .
Blatul:Drojdia o dizolvam in putina apa calduta apoi amestecam restul de ingrediente ,framantam pana optinem o coca fina si o lasam la dospit 30 de minute.Coca dospita o punem intr-o folie alimentara unsa cu ulei si o tinem la congelator cel putin 4 ore.O scoate cu 2 ore inainte de coacere .Formam discuri cu grosimea de 0,5 cm .
Sosul:pasam sau bleduim toate ingredientele, fara fierbere.
Topingul:Feliem ciupercile si le calim in putin ulei .Masilinele le taiem rondele ,portionam muchiuletul si dam pe razatoare cascavalul.
Asamblare :Pe blat intindem 4-5 linguri de sos asezam topingul apoi presaram un strat generos de cascaval .O coacem la foc mediu pe randul de sus al cuptorului .