Pizza

de Valclaudia in Pizza, 27 Sep 2013 | 2635 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • Faina neagra 200 gr
  • Fulgi de ovaz 50 gr.
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • Apa calduta 200 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Topping:

  • rosii pasate la cutie, cca 4-5 linguri
  • 100 gr porumb dulce
  • 70 gr.cascaval ras
  • cateva felii de salam
  • 4 felii cascaval (Hochland)
  • masline
  • rosii cherry
  • felii de ardei gras
  • busuioc uscat

In plus, Ketchup Univer pentru servit alaturi de pizza.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina neagra se amesteca cu fulgii de ovaz, drojdia, apa calduta, sarea si zaharul. Obtinem un aluat elastic in care amestecam daca dorim putin rozmarin uscat.

Aluatul se intinde pe masa de lucru, se aseaza in tava unsa cu putin ulei.

Ungem aluatul cu rosii pasate, asezam ingredientele mentionate la topping dupa preferinta. La final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa