Pizza

de aalliinnaa07 in Pizza, 8 Apr 2012 | 4766 vizualizari

 

Aceasta pizza imi place deoarece este foarte usor de preparat blatul si foarte bun.
Peste pizza puteti sa puneti mai multe ingrediente.

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • faina
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei (3 lg ulei la ou)
  • 150 gr branza sarata de oaie

Pt pizza:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • ciuperci
  • keceap
  • sunca (salam,carnat)
  • cascaval
  • oregano
  • porumb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blat: Se da pe razatoare branza, se pune intr-un castron impreuna cu 2 oua si cu 6 lg ulei, se amesteca toate si se adauga faina cat cuprinde pana obtinem un aluat tare.

Pe suprafata de lucru presaram faina si intindem aluatul, apoi il punem intr-o tava unsa cu ulei si il dam la cuptor 15 min sa se rumeneasca putin.

Intre timp pregatim ingredientele: taiem sunca si ciuperciile felii,ceapa si ardeiul cubulete.

Dupa 15 min scoatem tava din cuptor si punem peste blat keceapul, salamul, ciupercile, ardeiul, ceapa, porumbul si la sfarsit cascavalul si oregano, apoi introducem pizza la cuptor inca 15 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (9)

Alinutza80 1

08.04.2012, 21:29

buna si frumoasa dar si poza ta e si mai frumoasa

aalliinnaa07 1

08.04.2012, 22:01

multumesc mult alinutza

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]