Pizza

de La Ancuta in Pizza, 21 Sep 2010 | 3560 vizualizari

 

Blatul by Oana, sosul by Miha si toppingul din categoria "ce gasim prin frigider". Multumesc fetelor.

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 325 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic de drojdiuta uscata (7 g)
  • 1 lingura rasa de sare
  • 250 ml lapte rece
  • Sosul:
  • 2- 3 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • Topping:
  • ceapa
  • ardei rosu
  • 1 borcan ciuperci
  • carnati de Plescoi
  • sunca
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blat: Se face aluatul amestecand toate ingredientele. La nevoie se mai adauga putina faina. Aluatul nu trebuie sa se lipeasca de mana.

Se unge o tava cu ulei si se intinde aluatul cu mana. Eu am ridicat putin si pe marginea tavii si am umplut marginea cu cascaval ras, apoi am indoit marginea. Se da la frigider 30 de minute.

Sosul de rosii: Se decojesc rosile si se baga in blender impreuna cu usturoiul. Se adauga sare si oregano.

Se intinde sosul peste blatul de pizza apoi se pune ceapa taiata marunt, ardeiul taiat felii, carnatul si sunca taiata, ciupercile si la final se presara cu cascaval ras.

Se coace in cuptorul incins pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza in straturi cu foi de placinta Bella