Piure de cartofi marmorati

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi marmorati:

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper, dupa gust. Fierbe mazarea cu lichidul din conserva timp de 3 minute apoi fa-o piure cu restul de unt si lapte, sare si piper, dupa gust. Amesteca cartofii cu mazarea usor, astfel incat sa creeze efectul de marmorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (2)

ala_oancea 1

18.02.2010, 22:14

Foarte buna ideea sa mai imbunatatim aspectul si gustul banalului piure Recent am facut si eu piure in care am pus usturoi, masline verzi si patrunjel tocate marunt ... a fost delicios.

Oana 1

18.02.2010, 22:56

Arata bine! eu fac cartof si broccoli sau cartof si morcov sau toate trei Dar o sa incerc si asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]