Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 9 Mar 2016 | 4819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame sfecla fiarta
  • 75 grame rucola
  • 1 kg cartofi
  • 500 grame bacon
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata 20 de minute. 

Se prajesc bucatile de bacon intr-o tigaie fara ulei, 15 minute, pana devin crocante. Se pastreaza calde. 

Se taie cepele julienne. Se gatesc in grasimea ramasa de la bacon, 2 minute, apoi se adauga sfecla data pe razatoarea mare. '

Se transforma cartofii in piure grosier, adaugand si 1 cana din apa in care au fiert. Se adauga rucola si mixul de ceapa si sfecla si se amesteca. Se adauga sare si piper. 

Se serveste cu bucati de bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:22

-Marius- 1

10.03.2016, 08:34

Rahela Velicu 1

13.03.2016, 23:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]