Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 9 Mar 2016 | 4174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame sfecla fiarta
  • 75 grame rucola
  • 1 kg cartofi
  • 500 grame bacon
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc:

Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa sarata 20 de minute. 

Se prajesc bucatile de bacon intr-o tigaie fara ulei, 15 minute, pana devin crocante. Se pastreaza calde. 

Se taie cepele julienne. Se gatesc in grasimea ramasa de la bacon, 2 minute, apoi se adauga sfecla data pe razatoarea mare. '

Se transforma cartofii in piure grosier, adaugand si 1 cana din apa in care au fiert. Se adauga rucola si mixul de ceapa si sfecla si se amesteca. Se adauga sare si piper. 

Se serveste cu bucati de bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu sfecla rosie, rucola si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi