Piure de cartofi cu friptura de pui

de mimmi in Pui, 8 Aug 2010 | 11984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
  • vegeta
  • ulei
  • condiment pentru pui
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • vin
  • apa

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu friptura de pui:

Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta.
Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt.
Se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se scurg de apa,se zdrobesc si se adauga lapte si unt pana devin cremosi.
Se pot servi cu salate,muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mimmi 1

09.08.2010, 14:12

Numa sa va grabiti ca daca nu cei de acasa devoreaza tot

lia maria 1

09.08.2010, 14:57

ce apetisantmeniul tau

elena1988 1

13.03.2011, 17:58

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi de pui ca la Brasov