Piure de broccoli

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2009 | 7022 vizualizari

Piure de broccoli

 

O garnitura sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 gr broccoli
  • 1,5 litri de apa
  • 1,5 lingurite de sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de broccoli:

Se desface broccoli in buchetele si se indeparteaza partile tari si cele ingalbenite. Se fierbe broccoli circa 20-25 de minute. Se scurge, apoi se face piure adaugindu-se 2 linguri din apa in care a fier.

Citeste si tehnici de fierbere

TIPS-URI

1

pentru a intari piurel de broccoli, puneti la fiert si 1-2 cartofi impreuna cu broccoli, apoi amestecati-le

2

pentru un gust mai bun, zdrobiti 1-2 catei de usturoi in apa in care fierbe broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

PapaBun 1

17.10.2009, 16:33

La fel, piureul de pastarnac e foarte bun, britanicii il folosesc la garniturile de carne.
La piureul de broccoli, daca vreti sa nu iasa asa moale, ca sa nu fiti nevoiti sa puneti cartofi, mai bine gatiti-l la aburi, va avea un continut de apa mai scazut.

Bucataras 1

18.10.2009, 09:00

him, n-am mincat piure din pastirnac

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]